Magunkról

MSD Animal Health

Az átfogó állategészségügyi megoldások megbízható forrása

Az MSD Animal Health az egész világon vezető vállalat az állatgyógyszerek kutatása, fejlesztése, gyártása és értékesítése területén. Az állategészségügyi szektor két jelentős vállalatának egyesülésével létrejött vállalatunk az ágazat egyik legszélesebb és leginkább innovatív – az összes jelentős haszonállat- és társállatfaj teljesítményét javító és betegségeinek megelőzésére, kezelésére és leküzdésére szolgáló készítményeket magában foglaló – termékkörét kínálja vevőinek.

Az Intervet és a Schering-Plough Animal Health (SPAH) fúziója két egymást kiegészítő termékskála egyesülését hozta magával, ami megszilárdította a vállalat portfolióját és kiterjesztette annak globális jelenlétét. Ma már több mint 50 országban vannak irodáink, készítményeinket pedig több mint 140 országban értékesítjük. A gyártóhelyek és a kutató-fejlesztő létesítmények egész világra kiterjedő hálózatát működtetjük.

A fúzió két közös célokkal és értékekkel rendelkező üzleti vállalkozást hozott össze. Célunk, hogy meglévő vezető pozícióinkra építve megerősítsük jelenlétünket más kulcsfontosságú piaci szegmensekben is. Az MSD Animal Health elkötelezett amellett, hogy mindennap kiérdemelje vevői bizalmát. A világ különböző részein dolgozó kollégáink meggyőződése, hogy a bizalmat nem könnyű megszerezni, ezért mi minden nap arra összpontosítunk, hogy ügyfeleink érdekérvényesítésének „bajnokai” legyünk. Igényeikre gondosan odafigyelve olyan kitűnő minőségű, innovatív készítményeket nyújtunk a számukra, amelyek megfelelnek az állatok és az őket gondozó emberek változó szükségleteinek. Ugyanúgy tudatában vagyunk az ágazat többi szereplője és – általánosabban – a környezet iránti felelősségünknek, mert végső soron ezen alapul a mi jövőnk éppúgy, mint az általunk megvédeni kívánt állatok jövője.

Mindezen feladatok teljesítéséhez kemény munkára, okos megvalósításra, becsületességre és átláthatóságra van szükség az MSD Animal Health munkatársai részéről. Arra összpontosítunk, hogy a legjobbak legyünk három stratégiailag kulcsfontosságú területen: az emberek, a termékek és a folyamatok tekintetében. E tevékenységünk során a célunk az, hogy az állatorvosok, az állattartók és az állattulajdonosok által elsőként választott partner legyünk – olyan átfogó megoldások megbízható szolgáltatója, amelyek lehetővé teszi a kedvencek és gazdáik számára, hogy élvezzék az együtt töltött időt, segítenek egészségesen tartani a haszonállatokat és biztosítani az emberek biztonságos és egészséges élelmiszerekkel való ellátását.

Intervet Hungária Kft.*

az MSD Animal Health tagja
Teve u. 1/a-c
1139 Budapest
www.msd-animal-health.hu
*a Merck&Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA leányvállalata

MSD Animal Health Headquarters in Boxmeer, The Netherlands

MSD Animal Health headquarters